Ønsker du dig et bedre liv uden smerte, traumer eller angst?

 

Hvis du lider af smerte i led og muskler, hvis du har haft nogle dårlige oplevelser i livet, som ikke er blevet behandlet, eller hvis du ikke føler dig på toppen, så findes der en løsning til dig.

 

Afhængig af din gene er der forskellige behandlingsmuligheder. De mest populære er Bowtech , Tanke Felt Terapi (TFT)  og Vegatest.

 

Bowtech

Bowtech er en meget blid behandlingsform, hvor man stimulerer kroppens egen evne til at nulstille og genoprette sig selv, og hvor fysiske og psykiske belastninger frigives. Bowtech behandling er særlig effektiv ved smerter i led og muskler – både akutte smerter som f.eks. sportsskader og kroniske smerter som f.eks. gigt, piskesmæld og sklerose.

 Læs mere >>> 

 

Tanke Felt Terapi (TFT)

Vi påvirkes gennem hele livet af mange følelser, som kan have forskellige indvirkninger på os. De kan sætte sig som traumer, fobier eller afhængighed, hvis vi ikke får bearbejdet dem. TFT kan frigive den blokerede energi fra kroppen, så traumet opløses, og du vil bagefter føle dig lettet, gladere og helt eller delvist fri for traumet.

Læs mere >>>

 

Vegatest 

Når kroppen ikke er i balance, er du ikke på toppen, og du vil ofte affærdige det, da det ikke føles alvorligt. Men det kan afhjælpes ved Vegatesten, som finder årsagen til de symptomer, som du har. Ved hjælp af et apparat kan dine energimæssige rester af affaldsstoffer, virus, bakterier samt andre ubalancer, som er lagret i kroppen, måles. Derudover kan din krops evne til at udskille affaldsstoffer og evnen til at optage vitaminer og mineraler også aflæses. Du kan nu få den naturmedicin, som kan fjerne årsagen til din ubalance og gener.

Læs mere >>>