Vegatest (Lene)

Kort om vegatest
Med Vegatestapparatet kan jeg måle energimæssige rester af affaldsstoffer, virus, bakterier samt andre ubalancer, som er lagret i kroppen. Jeg kan måle kroppens evne til at udskille affaldsstofferne og dens evnen til at optage vitaminer og mineraler.

Hvorfor få lavet en Vegatest?
Næsten alle mennesker har i dag ondt et eller andet sted. Men vi er blevet ret gode til at acceptere udtryk som: "Vi bliver jo alle sammen ældre" eller "Alle får jo lidt med tiden". Men det er ikke rigtigt, at vi skal finde os i det. Mange af disse symptomer kan nemlig afhjælpes.

Man kan forklare sygdom ud fra billedet af en mælkebøtte.

Alle ved hvor svært det er at få en græsplæne fri for mælkebøtter. Plukker man kun hovedet af mælkebøtten, så ser det helt pænt ud på overfladen, og man får løst problemet lige her og nu. Men ret hurtigt kommer mælkebøtterne op igen. Lader man bare mælkebøtterne stå uden at gøre noget ved dem, bliver problemet værre og værre, da de spreder sig.

Hvis man skal løse problemet, skal man grave dem op med rod, så forsvinder de. Når de så ofte kommer igen alligevel, er det fordi man enten ikke fik fjernet hele roden, eller at der er kommet frø fra "naboens have".

Sagt på en anden måde: behandler man symptomet i stedet for at fjerne årsagen, vil symptomerne blive ved med at komme igen. Gør man ikke noget ved de sygdomssymptomer man har, forsvinder de måske af sig selv eller også får man problemer et andet sted i kroppen, da kroppen prøver at kompensere. Måske er en operation nødvendig.

Med Vegatest kan man ofte finde den udløsende årsagen til de symptomer man har. Derefter får man så naturmedicin, som skal fjerne årsagen til de opståede problemer. Når årsagen er væk, genoprettes kroppens balance langsomt. Men vi bliver jo ikke raske en gang for alle. Da vi hele tiden påvirkes af ting ude fra f.eks virus, bakterier, stress osv, vil kroppen ind i mellem ryge ud af balance igen.
 

Mange sender som en naturlig ting deres bil til serviceeftersyn, også uden at bilen umiddelbart fejler noget, men ofte finder værkstedet alligevel noget, der skal justeres. Sådan er det også med kroppen, hvis man sender sin krop til serviceeftersyn (Vegatest). Her kan man ofte fjerne nogle af de små generende ting fra hverdagen, inden det bliver til sygdomme.

Hvordan foregår en Vegatest?
Når du kommer til en Vegatest, behøver du ikke at fortælle, hvad du fejler.
Selve testen forgår ved, at jeg laver nogle små tryk med en testpen et sted på din hånd.

Via disse tryk kan jeg måle, hvilke belastninger du har. Derefter kan jeg ofte beskrive, nogle af de symptomer du har. Nogle gange kommer der også vigtige årstal op i testen, som viser tidspunkter i dit liv, hvor du har været psykisk stresset, som kan være med til at lave blokkeringer i din krop.

Derefter fortæller jeg hvilke homøopatiske dråber, vitaminer og mineraler testen viste du har brug for. Det betyder, at du i nogle uger skal indtage nogle dråber af en bestemt naturmedicin, som frigør affaldsstoffer med mere fra dine celler, så kroppens balance genoprettes bedst muligt.

Hvor mange behandlinger?
Man ved aldrig på forhånd hvor mange behandlinger en person behøver. Det kommer meget an på, hvor belastet du er fra starten.

Første gang man bliver testet, skal man regne med, at man i gennemsnit har brug for i alt 3-6 behandlinger i løbet af 4-12 måneder for at komme i balance.

Hvordan man derefter vælger at benytte Vegatest er meget forskelligt. De fleste vælger at komme til et halvårligt "serviceeftersyn", for at sikre sig, at de ikke er røget ud af balance igen. Normalt vil een behandling så være nok! 

Hvem kan hjælpes?

Som Vegatester prøver jeg efter bedste evne at hjælpe mine klienter med alle slags lidelser, symptomer og diagnoser ved at finde og fjerne ubalancer i kroppen. (Se liste på forsiden)

Men selvfølgelig er der grænser for, hvor langt jeg kan komme.
  • Det spiller ingen rolle, om du tror på behandlingen og naturmedicinens virkning eller ej.

  • Men det er vigtigt at sige, at jeg ikke kan hjælpe alle klienter. Sygdomsforløb kan være så fremskredent, at jeg ikke har en chance.

  • Desuden er jeg ikke et mirakelmenneske, som kan få klienter raske samme dag, de træder ind af døren. Ofte har klienterne i årevis gennemgået andre behandlinger uden resultat, og det tager tid for naturmedicinen at virke.

  • Fjernede organer og væv, arvæv og andre fysiske mangler eller ændringer på kroppen kan selvfølgelig ikke fornyes med naturmedicin.

  • Psykiske og fysiske stress-situationer, som klienten ikke vil se i øjnene eller ændre på, kan også hæmme naturmedicinens virkning. Ligeledes kan forskydninger i rygsøjlen skabe blokeringer, men det kan en bowtechbehandling eller et kiropraktorbesøg afhjælpe.

  • Hvis klienten ikke ønsker at være eller at blive rask - ikke kan undvære andres omsorg eller medlidenhed under sygdom - er det også svært for mig at gøre noget fornuftigt.
Der er ingen aldersgrænse opad eller nedad for, hvem der kan få lavet en Vegatest