Behandlingsårsager

  • Personer som ofte bliver syge eller som lider af astma eller allergi

  • To personer, som ønsker at få børn, kunne komme og få renset kroppen ud, så de videregiver færrest muligt affaldsstoffer til barnet. Dette ser ud til at mindske risikoen for et allergibarn.

  • Det kunne også være sportsfolk, som ønsker at yde deres optimale præstation under konkurrencer. Og uden doping. Hvis man ikke har så mange affaldsstoffer i kroppen, så syrer man f.eks. ikke så hurtigt til under maximale præstationer.

  • Det kan også være folk, som er bevidste om, at vi i dag lever så stresset og på mange måder usundt, og som ønsker at være gode ved deres krop allerede i en ung alder.

  • "Hr. og fru Jensen" der begynder at få større eller mindre skavanker, som de måske ikke synes, at det etablerede lægesystem hjælper dem godt nok med. Eller de lidt tungere symptomer, som f.eks. gigt og andre "accepterede" alderdomstegn.
Vegatest og sport
Vegatest er ikke specielt for sportudøvere, Vegatest er noget næsten alle kan få noget ud af, men en sportsudøver vil ofte kunne se resultatet af behandlingsforløbet som bedre tider eller bedre udholdenhed.

Vegatest og den naturmedicin der bruges efterfølgende har intet med doping at gøre. Vegatest og naturmedicinen gøre, at du bedre kan udnytte de ressourser og muligheder, din krop har i forvejen optimalt.
  Mine egne erfaringer:
Jeg har gået til svømning siden jeg var 6 år og har svømmet konkurrencesvømning siden jeg var 9 år. Som senior har jeg taget medaljer ved sjællands-mesterskaberne og har deltaget ved Danske mesterskaber. Som junior/senior trænede jeg 12 timer i vandet og 2 timers styrketræning om ugen. (Det var standard i svømning på det tidspunkt).

Omkring 20 års alderen forbedrede jeg ikke rigtigt mine tider længere, så jeg begyndte at trappe træningen ned til 7-8 timers vandtræning om ugen. Og det blev mine tider jo heller ikke ligefrem bedre af.

Da jeg var ca. 28 år, begyndte jeg at gå til Vegatest, fordi jeg havde ondt i ryggen, og lægeren kunne ikke finde ud af, hvad der var galt. Mit ondt i ryggen forsvandt, og som en sidegevinst fik jeg det lettere til træning; jeg blev ikke længere så tung i armene, når jeg trænede, jeg følte jeg havde mere luft og kunne svømme længere uden at syre til i armene.

Når vi var til stævner, begyndte mine tider langsomt, men sikkert at nærme sig mine personlige rekorder igen. Det skal lige nævnes, at jeg nu var nede på at træne ca. 6 timer om ugen. I en alder af 30 år, begyndte jeg pludselig at sætte personlige rekorder igen på trods af, at jeg træner mindre end jeg nogen sinde har gjort! Og jeg opnåede en bronze-medalje i 200 m butterfly ved VM for masters gruppe-B i 1998.
  Jeg har altid generelt levet sundt men ikke fanatisk, jeg spiser både kød, slik og kage næsten hver dag, og tager da også et glas rødvin i ny og næ. Selvfølgelig spiller min mangeårige erfaring med svømning også en rolle. Men jeg kan ikke se, at jeg har ændret noget væsentligt i mit liv for at opnå disse resultater - bortset fra altså jævnligt at gå til Vegatest.

Hvis jeg satser på et stævne, er jeg altid lige til "service eftersyn" 1-1½ måned før! Ind imellem får jeg stadig ondt i min ryg. Men slet ikke som før i tiden.

Hørt fra egne klienter

Svømmer: "Min astma er nu næsten væk, og jeg føler, jeg har fået mere luft, når jeg træner. Desuden syrer jeg ikke så let til, jeg kan bare blive ved og ved". Desuden er mine tider ved konkurrencer begyndt at forbedre sig igen".

Trialet: "Jeg ved ikke, om jeg har det bedre, for jeg havde det jo egentligt meget godt, da jeg kom første gang. Men jeg synes alligevel, jeg kan mærke en forskel. Jeg har i år trænet mindre optimalt end tidligere år, men jeg har alligevel følt mig let og ubesværet under konkurrencer. Og sådan har jeg normalt ikke følt, hvis jeg ikke havde trænet optimalt. Og min sluttid har været overraskende gode i forhold til min træningsindsats".

Fodboldspiller: "Jeg kom faktisk, fordi jeg altid følte mig lidt småsnottet. Det er nu lettet væsentligt, men mine benkramper under træning og kampe er faktisk også forsvundet. Jeg troede faktisk at kramperne kom, fordi jeg nok ikke var så flink til at strække ud efter træning."